Clasele de Japoneza

Clasele de japoneza 2016: nivel, program si numar de cursanti

1.Nivelul I - Incepatori

Clasele de incepatori sunt in numar de 3. Se desfasoara o sedinta pe saptamana intr-una din zilele urmatoare: Marti: 15:00~17:00  Miercuri: 15:00~17:00

In prezent numarul participantilor este in medie de 15 de persoane in grupele de luni si vineri. Grupa de marti este destinata preadolescentilor cu varsta intre 9~14 ani. Se invata silabarele Hiragana,Katakana si cateva caractere Kanji precum si notiuni simple de gramatica si vocabular.
 

2.Nivelul al  II-lea

In cadrul acestei grupe invata un numar de aproximativ 10 cursanti care au notiuni minime de gramatica si un vocabular de aproximativ 300 de cuvinte. Se pune accent pe abilitatile de conversatie si pe invatarea de kanji.
Cursul are loc in fiecare luni de la orele 17:00 la 19:00 sau vineri de la 15:00 la 17:00.

3.Nivelul al III-lea-sistat temporar

La acest nivel sunt un numar de ....cursanti. Cursantii sunt capabili sa sustina o conversatie simpla in limba japoneza. Se pune accent pe imbogatirea vocabularului, invatarea altor notiuni de gramatica si kanji. Nivelul cunostintelor de limba japoneza al cursantilor din aceasta clasa este considerat N5(JLPT-Japanese Language Proficiency Test) .

4.Nivelul al IV-lea

Un numar de aproximativ 10 cursanti studiaza la acest nivel si se desfasoara miercurea intre orele 17:00-19:00.Se face pregatire pentru Nouryoku Shiken(Japanese Language Proficienty Test)N4.

5.Nivelul al V-lea

 Participa un numar de peste 5 persoane la aceste cursuri care se desfasoara vinerea,orele 17:00 - 19:00.

6.Nivelul I-lea - Incepatori

Un numar de 5 persoane invata in aceasta grupa. Cursantii au fluenta in conversatie.Pot scrie si recunoaste peste 300 de kanji. Se pune accent pe citirea de texte.
Are loc martea intre orele 17:00~19:00. 


Structura anuala a cursurilor 

De-a lungul anului cursurile sunt structurate in doua semestre. Primul semestru incepe in a doua jumatate a lunii ianuarie si se incheie la sfarsitul lunii iunie.
Al doile semestru incepe in a doua jumatate a lunii septembrie si se incheie in prima saptamana din decembrie. 

Profesor:

Mariko Kimura - (preda la toate clasele prin intermediul limbii engleze)